Mobil: (+36) 30 912 9070 | E-mail: info@szabokonyha.hu

Rólunk írták 3.

Szabó Konyha / Rólunk írták 3

Tisztelt Szabó Imre!

A Szabó Konyhastúdió által tervezett és beépített konyhabútorral maximálisan elégedett vagyok. A rendkívül kicsi alapterületű, de nagyon magas konyhában remekül oldották meg az esztétikum és a funkció egységét.

Amiért érdemes volt Önöket választani:

Kedves, udvarias, türelmes, szakszerű tanácsadás a megbeszélések során.
Az elképzeléseim és az adott lehetőségek nagyszerű összehangolása
Egyedi méretezés megoldása
A számítógépes tervek e-mail-ben történő elküldése
Pontos, precíz beszerelés profi szakemberekkel
Minőségi anyagok felhasználása
A megbeszélt időpontok korrekt betartása

A bútor nagyon szép, külön öröm belépni a konyhába. Köszönöm.

Tapolca, 2008.október 30.

Üdvözlettel : Dr.Mihály Györgyné

Dr.Mihály Györgyné

Ajánlás

Az építés folyamán kiderült, hogy a vártnál kisebb alapterületű és kevés fallal rendelkező helység lett a konyha. Mivel minden centimétert ötletesen kellett kihasználni, saját magunk nem tudtuk ezt a problémát megoldani. Több helyen kértünk ajánlatot és látványtervet, melyeket nem odaillőnek és unalmasnak találtunk.
Szabó Úrral megismerkedve, elbeszélgetve úgy éreztük, megérti problémánkat és bizalmat ébresztett bennünk. Személyesen mérte fel a konyhát, és így a ház hangulatához igazítva készítette el a tervet. Az agyunkban berögzült elképzelést megfelelő érveléssel megváltoztatta, és így sokkal jobb elrendezés született. Minden centiméter maximálisan ki lett használva és teljes megelégedésünkre készült el.

Köszönettel:
Vincze Győző

Vincze Győző

Tisztelt Szabó Úr!

Szeretném köszönetemet kifejezni Önnek és munkatársainak a magasszintű, precíz és esztétikai élvezeteket nyújtó munkáért. Konyhánk nem csak a sütés-főzés helyszíne, de lakásunk kiemelkedő életterévé vált. A családi, társasági élet a nap bármely szakában, melegséggel és békés derűvel ölel körül bennünket, az Ön által megálmodott enteriőrben.

Tisztelettel: Gáti Oszkár

Gáti Oszkár

Tisztelt Szabó Úr!

Önök készítették a lányomék konyháját. Ez volt talán az első vagy az elsők közüli egyik munkájuk.
Mindenesetre számomra ez megfelelő referencia volt ahhoz, hogy Önöket bízzam meg a saját konyhánk tervezésével és kivitelezésével. Az elkészült konyhával, Feleségemmel egyetemben elégedettek vagyunk, tehát úgy gondoljuk jól döntöttünk, amikor Önöket választottuk. A tervezés során megnyerő volt az a konstruktív együttműködés, melynek eredményeként egy funkcionálisan jól elrendezett az adott teret esztétikusan kitöltő konyha jött létre. A kivitelezés a megbeszélt határidőre jó minőségben készült el, így most egy nagyon szép – a barátaink által is mindig megdicsért – konyhának örülhetünk.

Üdvözlettel: Tatár Dénes

Tatár Dénes

Megrendeléskor írta:
Pölöskei Tamás segített bennünket konyhánk berendezésében.
Köszönettel tartozunk!
Segítő hozzáállása, jó ötletei lelkiismeretes munkája dicséretes!

Elkészüléskor írta:
A Tamás által tervezett hangulat, és praktikum tökéletes lett.
A konyhabútor-szerelők pontosan, precízen, igényesen dolgoztak.
Dicséretes az egész kivitelezés!

Parádiné Dorcsi Andrea Sümeg

Parádiné Dorcsi Andrea

A konyhától féltem a legjobban, amikor két napja nagy bizonytalanul bejöttem. Pláne amikor rákérdeztek néhány dologra, rájöttem, hogy fogalmam sincs, hogy mit akarok.
Nem gondoltam volna, hogy a legközelebbi találkozáskor egy kész konyhatervvel távozok. Még csak beszélünk róla, és itt van papíron, de már úgy érzem, hogy él a konyhám. Már látom magam benne és tudom, hogy nagyon fogom szeretni. Az, hogy kivettük a mosogatót a sötét sarokból és betettük középre, igazán nagy felszabadító érzés volt. Új konyha, új élet. Nálam központi dolog az étkezés, és örülök, hogy lesz egy nagyszerű konyhám, ahol minden nap fogok valamit készíteni!

Klenovics Mónika
2. találkozás után

Klenovics Mónika

Exkluzív lakásunk egyik legszebb pontja a konyhánk. Nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, hanem rendkívül praktikus is. A főzősziget oldalában kialakított tároló részek, a főzőlap alatti kis szemétgyűjtő, az előugró saroktároló, a kihúzható „éléskamrák” mind különleges ötletek. Külön öröm, hogy a mai világban szokatlanul − pontosan határidőre elkészültél a munkával és a Budapest-Keszthely távolság sem okozott problémát. A szerelés minőségével is nagyon elégedettek voltunk. A konyhabútor után megrendelt előszoba szekrény és gardrób bútor közül a mai napig az öltönylift a kedvencünk.

Detti & Peti

Tisztelt Szabó Úr!

Most, hogy az Önök által készített konyhánk elkészült, szeretnénk megköszönni Önöknek a munkát. A konyha megrendelése előtt több céget is megkerestünk. A szakszerű, korrekt alapos tájékoztatásuk is közrejátszott abban, hogy Önöket bíztuk meg a tervezéssel és kivitelezéssel. A használatbavétel után a gyakorlatban is meggyőződhettünk azokról a praktikus dolgokról, amit Önök már a tervezéskor javasoltak.
Barátainknak, ismerőseinknek jó szívvel ajánljuk Önöket, ha konyhaépítésre szánják el magukat.

Üdvözlettel: Simon Gábor és családja

Simon Gábor és családja

Konyha felé félúton

A korszerű táplálkozás nagy híveiként, és korábbi, ismerős megrendelők javaslatára toppantunk be a Szabó Konyhastúdióba, és nem bántuk meg.
A modern konyha ezernyi komponenséből Szabó Imre stúdióvezető időt és fáradtságot nem kímélve – sűrű telefonálások közepette – megoldotta, hogy a szakmailag nem is mindig helytálló elképzeléseinkből összeálljon egy szép, de főleg jó konyha. És mindeközben az üzleti tárgyalások baráti beszélgetéssé váltak.
Jó lenne ezt a fajta bánásmódot, viszonyulást, korrektséget máshol is tapasztalni az üzleti éltben!

Hoffmann Péter
Keszthely 2010-02-24

Hoffmann Péter
A lap tetejére